25 Eylül 2012 Salı

Herbalife Nedir ?

Herbalife, esasen İngilizce’deki Herbal Life kelimelerinden oluşmaktadır. Herb, ot veya bitki demektir. Herbal ise bitkisel demek olur.

 Life da hayat, yaşam demektir. Sizin anlayacağınız, bu kelime ile bizim tarih boyunca kullandığımız şifalı bitkiler anlatılmak isteniyor. Yabancı ülkelerde çeşitli şifalı bitkiler kullanılarak zayıflamadan, şişmanlamağa, kalp hastalıklarından, prostat rahatsızlıklarına, cilt hastalıklarından kadın hastalıklarına, aklınıza gelebilecek pekçok hastalıklar için melhem şeklinde, şurup şeklinde, tablet şeklinde preparatlar yapıp satışa sunuyorlar. Birtakım aracı firma ve şahıslar ise aralarında saadet zincirleri oluşturarak bilinçsiz tüketicilerin sırtından haksız kazançlar elde ediyorlar.Dışarıdan 



getirilen bu maddelerde üreticilerin müslüman olmamaları sebebi ile üretimlerinde birçok haram veya şüpheli katkı maddesi kullanılabilmektedir (mesela gliserin vs gibi). Hem dinini, hem cebini düşünen müslüman’ın bu oyuna gelmemesini tavsiye edebiliriz.
Şifalı bitkilerin menbağı bizim ülkemizdir. Tarihten tecrübe edile edile gelen şifalı bitkiler kültürüne yeterince sahip çıkmadığımız için dışarıdaki para babaları bizi sömürmek maksadı ile yarış yapıyor. Bu iş için de içimizdeki bazı insanları kullanıyor. Fırsat bulabilirsek elimizde çok orijinal şifalı bitkiler dökümanı var. Haramdan ve şüpheden arınmış hakiki HERBALİFE bilgilerini Sitemize ekleyerek üye ve ziyaretçilerimizin istifadesine sunmayı arzu ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder